Onze arrangementen

Ontbijtplank

Begin je dag goed met een ontbijt bij Bijzonder! Diverse soorten boterhammen, broodjes en croissants en divers hartig en zoetbeleg, gekookt ei, eiersalade en klein bakje yoghurt met wat fruit. Inclusief koffie of thee en verse jus d’orange.

€14,75 per persoon. Voor groepen vanaf 15 personen €12,95 per persoon. Te reserveren (minimaal 1 dag van te voren) vanaf 9:30 uur van maandag t/m vrijdag.

 

Lunch Totaal Standaard

Een assortiment van broodjes geserveerd op een houten plank in het midden van de tafel. Er wordt 2,5 broodje per persoon gerekend, te weten:

  • Eén hard broodje wit en meergranen, wisselend assortiment
  • Eén zacht broodje, wisselend beleg
  • Een halve wrap

Qua beleg krijgt u een assortiment van de broodjes op onze kaart, inclusief een aantal broodjes met gerookte zalm, brie en huisgemaakte tonijnsalade. Per persoon zijn 2 drankjes* van de kaart in begrepen.

€18,50 per persoon. Te reserveren (minimaal 1 dag van te voren).


*Met uitzondering van verse jus d'orange, smoothie, warme chocolademelk en alcoholische dranken. Afname van deze dranken is uiteraard wel mogelijk en de meerprijs wordt dan op basis van nacalculatie met u verrekend.

Lunch Totaal Luxe

Hetzelfde als onze standaard Lunch Totaal echter krijgt u vooraf een kop huisgemaakte Westlandse tomatensoep met balletjes, voor de vegetariër kunnen wij zorgen voor een huisgemaakte vegetarische soep. Er is een aantal variaties mogelijk te weten:

  • Allemaal zachte broodjes (assortiment bruine en witte broodjes en wraps)
  • Op het zachte broodje een (groenten-) kroket of frikadel (meerprijs €0,50)
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij brood

€21,- per persoon. Te reserveren (minimaal 1 dag van te voren). Dieetwensen graag vooraf overleggen zodat wij iedereen een smakelijke lunch kunnen serveren.

 

Lunch 2 Share

Een assortiment van ‘halve’ broodjes geserveerd op een houten plank in het midden van de tafel, hierbij wordt 1,5 broodje per persoon gerekend. Een gezellig bordje vol lekkers, door jullie samen te kiezen en per 2 personen te bestellen. 

€13,50 per persoon.

Mocht u echter willen lunchen van de kaart dan verwijzen wij u graag naar onze lunchkaart.

Reserveren

Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-29107903. 

 

 

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdag en zondag: uitsluitend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen

 

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram