Lunchroom Bijzonder stopt nu met Horeca activiteiten

Zoals jullie weten zijn ook wij hard geraakt door de coronacrisis. Gedwongen sluitingen als deze gevolgd door vele maatregelen hakken er flink in. Zeker voor een club als Bijzonder, een stichting zonder winstoogmerk.

We zitten al maanden met z'n allen in een achtbaan van emoties en onzekerheid. Ondanks alle inspanningen en jullie enthousiasme krijgen we het niet voor elkaar. Het is niet langer rendabel om onze horeca activiteiten, waaronder het bezorgen van lunch en ons afhaalloket, voort te zetten. Daarom stoppen we met onze horeca activiteiten met ingang van 1 december a.s.

We blijven wel een plek bieden voor onze bijzondere collega’s met een alternatieve vorm van dagbesteding, zodat zij niet thuis komen te zitten. Daarnaast gaan we ons samen met het bestuur van Stichting Bijzonder beraden hoe we deze dagbesteding ook in de toekomst weer met onze Horeca activiteiten kunnen combineren.

We hopen in het voorjaar weer van ons te laten horen!

Bedankt Buitelaar Metaal en Laserij!

Wat en super gaaf en creatief initiatief van Buitelaar Metaal en Laserij voor onze Lunchroom! 

Buitelaar Metaal is één van de genomineerde voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020. Wij snappen wel waarom! Voor dit metaalbedrijf is geen uitdaging te gek. Jullie zijn toppers.

 

 

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag: uitsluitend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen

 

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram