Zullen we 1 juli extra Bijzonder maken?

De koffiemachine was al aan de warming-up bezig. De vernieuwde lunchkaart kenden we al bijna uit ons hoofd. En de stofzuiger heeft afgerekend met twee maanden stof. Ja, bij Lunchroom Bijzonder waren we er helemaal klaar voor om op 1 juni weer open te gaan. Maar helaas, we krijgen het niet voor elkaar. Te veel beperkende maatregelen voor een horecagelegenheid als wij. Te weinig bijzondere medewerkers beschikbaar.

Onze nieuwe openingsdatum wordt nu woensdag 1 juli. Mét die vernieuwde lunchkaart. (Oh oh oh wat een lekkere gerechten!) Mét verse koffie, onze huisgemaakte gebakstoppers en broodjes om af te halen of te bezorgen. En met al die bijzondere medewerkers die met veel plezier weer voor je klaar staan. Ondertussen gaan we hier intern alles regelen om aan de horecaprotocollen te kunnen voldoen. En passend bij de werkwijze van onze medewerkers.

We kijken weer uit naar jullie komst. Ook omdat een gedwongen sluiting als deze er flink inhakt voor een bijzondere club als wij. Daarom als - ongetwijfeld overbodige - aanmoediging: denk eens aan een Bijzonder Bon als je iemand wilt verrassen of een cadeau wilt geven. En binnenkort kun je ook alvast een tafeltje reserveren. Zullen we dan woensdag 1 juli maar extra Bijzonder maken? Tot straks!

Het team van Lunchroom Bijzonder

Team

 

Geef een Bijzonder Bon cadeau

Leuk om te geven én te ontvangen! Mooi verpakt in een cadeaudoosje. Ook leuk als relatie- of kerstgeschenk.

Een gedwongen sluiting hakt er flink in voor een bijzondere club als wij. Daarom als - ongetwijfeld overbodige - aanmoediging: denk eens aan een Bijzonder Bon als je iemand wilt verrassen of een cadeau wilt geven. Bestel onze Bijzonder Bon en geniet op een later moment van een heerlijke lunch. Leuk om te geven én om te krijgen!

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stuur je gegevens even mee (naam, adres en 06 nummer voor het versturen van een betaalverzoek). Uiteraard sturen wij de cadeaubon op per post.

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Op zaterdag ontbijt vanaf 9.00 uur
Zondag gesloten

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram