Wij zijn weer geopend!

Zoals beloofd zouden we in het voorjaar weer van ons laten horen. We hebben bijzonder goed nieuws te melden!

Vanaf maandag 3 mei is onze lunchroom (het terras) weer open van maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 16.00 uur inclusief het bezorgen en afhalen. 

Vanaf maandag 7 juni a.s. mogen wij jullie ook weer binnen verwelkomen! Wij beschikken over ruime nissen om gezellig koffie te drinken of te lunchen. 

Afgelopen maanden hebben we een alternatieve vorm van dagbesteding opgezet met hulp van veel betrokken mensen en bedrijven. Maar we staan te popelen om jullie weer te verwelkomen en onze heerlijke koffie- en lunchgerechten te bereiden en serveren.

We hebben samen met het bestuur van Stichting Bijzonder achter de schermen een stabielere organisatie neergezet, zodat we ook in de toekomst tegen een stootje kunnen. Samen met nieuwe en vertrouwde gezichten staat Team Bijzonder binnenkort weer voor jullie klaar.

Graag tot snel!

 

Nieuwe lunchkaart

Wij presenteren met trots onze vernieuwde lunchkaart met heerlijke nieuwe, maar ook vertrouwde lunchgerechten. Benieuwd naar onze nieuwe kaart? Bekijk hier alvast onze nieuwe lunchkaart.

 

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan alvast! Wil je spontaan langskomen voor koffie of een lekkere lunch, dan bekijken we de beschikbaarheid aan de deur.

● Ons terras is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
● Vanaf maandag 7 juni a.s. mogen wij jullie ook weer binnen verwelkomen! Wij beschikken over ruime nissen om gezellig koffie te drinken of te lunchen. 

Reserveer hier online.

 

 

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdag en zondag: uitsluitend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen

 

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram